2015
DOI: 10.20998/2074-272x.2015.3.10
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Analysis of Electrophysical Characteristics of Grounds in the Vicinity Electrical Substation of Ukraine

Abstract: На основі аналізу результатів зондування отримано статистичний розподіл кількості шарів ґрунту в місцях розташування енергооб'єктів України, розроблено рекомендації щодо застосування метода еквівалентування багатошарових геоелектричних структур при визначені нормованих параметрів заземлювальних пристроїв. Доведена необхідність створення математичної моделі заземлювального пристрою, розташованого в трьохшаровому ґрунті, а також нової установки для зондування ґрунту, котра дозволить збільшити глибину зондування,… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
10
0
3

Year Published

2016
2016
2018
2018

Publication Types

Select...
4
1

Relationship

2
3

Authors

Journals

citations
Cited by 9 publications
(13 citation statements)
references
References 1 publication
0
10
0
3
Order By: Relevance
“…Проведений аналіз динаміки чисельності насе-лення міських поселень засвідчив, що їх мережа в України нині є вкрай розбалансованою і перебуває в стані глибокої кризи [5] . За нашими досліджен-нями із близько як 1320 міських поселень країни до категорії згасаючих та стагнуючих потрапляє 1163.…”
Section: виклад основного матеріалуunclassified
See 1 more Smart Citation
“…Проведений аналіз динаміки чисельності насе-лення міських поселень засвідчив, що їх мережа в України нині є вкрай розбалансованою і перебуває в стані глибокої кризи [5] . За нашими досліджен-нями із близько як 1320 міських поселень країни до категорії згасаючих та стагнуючих потрапляє 1163.…”
Section: виклад основного матеріалуunclassified
“…Очевидно, що така модель просторової орга-нізації суспільства має ґрунтуватись на концепції формування збалансованої системи полюсів со-ціально-економічного розвитку [5]. Ця концепція має особливе значення для практики просторово-го планування, оскільки забезпечує теоретико-ме-тодологічне підґрунтя для прийняття проектних рішень щодо ключових проблем просторового розвитку -визначення перспективних центрів роз-витку господарства регіонів, «фокусних точок» вкладання інвестицій, формування полюсів, осей та ареалів зростання, здатних забезпечити збалан-сований просторовий розвиток держави.…”
unclassified
“…Statistical analysis of soil layers ER. For the statistical analysis of the resistivity we used VES results database compiled for 7 years from 2007 to 2014 [6]. These data are shown in Table 1.…”
mentioning
confidence: 99%
“…However, it should be noted that these values are the limit and cover 100 % of the soil and substations of all voltage classes of Ukraine. In order to assess the optimal requirements, use the histogram distribution EPC values given in Table 1 from [6]. Their analysis showed that when considering ER values as a single set of data and calculating a relative particular, are within ρ  2.…”
mentioning
confidence: 99%
See 1 more Smart Citation