2020
DOI: 10.32402/dovkil2020.03.010
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Hygiene and labour protection of medical staff under conditions of the pandemic COVID-19 overcoming (first message)

Abstract: громадського здоров'я ім. О.М. Марзєєва НАМН України» 3 Державна служба України з питань праці 4 Національна медична академія післядипломної освіти ім. П.Л. Шупика 5 Національний університет фізичного виховання і спорту України

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
2
0
1

Year Published

2021
2021
2024
2024

Publication Types

Select...
6

Relationship

0
6

Authors

Journals

citations
Cited by 8 publications
(3 citation statements)
references
References 0 publications
0
2
0
1
Order By: Relevance
“…Виділено основні негативні впливи на умови праці персоналу ЗОЗ порівняно з допандемічним періодом: збільшення робочого навантаження та вимог до працівників, зростання нервово-емоційного напруження, шаються умови праці медиків в екстремальних ситуаціях (під час епідемій, воєн, природних і техногенних катастроф тощо), коли інтенсивність впливу окремих факторів виробничого середовища зростає. Так, під час пандемії COVID-19 значно зросла інтенсивність впливу біологічних та психофізіологічних факторів на робочому місці, з'явилися додаткові шкідливі і небезпечні чинники, що призвели до порушення умов життя і діяльності медичних працівників [4]. Оскільки в умовах надзвичайних ситуацій звичний режим роботи ЗОЗ змінюється, гостро постають питання чіткого алгоритму дій і правил поведінки для надання якісної медичної допомоги, збереження життя і здоров'я медичних працівників.…”
Section: у пріоритетні проблеми гігієни та безпеки праці медичних пра...unclassified
“…Виділено основні негативні впливи на умови праці персоналу ЗОЗ порівняно з допандемічним періодом: збільшення робочого навантаження та вимог до працівників, зростання нервово-емоційного напруження, шаються умови праці медиків в екстремальних ситуаціях (під час епідемій, воєн, природних і техногенних катастроф тощо), коли інтенсивність впливу окремих факторів виробничого середовища зростає. Так, під час пандемії COVID-19 значно зросла інтенсивність впливу біологічних та психофізіологічних факторів на робочому місці, з'явилися додаткові шкідливі і небезпечні чинники, що призвели до порушення умов життя і діяльності медичних працівників [4]. Оскільки в умовах надзвичайних ситуацій звичний режим роботи ЗОЗ змінюється, гостро постають питання чіткого алгоритму дій і правил поведінки для надання якісної медичної допомоги, збереження життя і здоров'я медичних працівників.…”
Section: у пріоритетні проблеми гігієни та безпеки праці медичних пра...unclassified
“…In some countries, health workers have been denied the right to leave to ensure the continued presence of a sufficient number of physicians during the COVID-19 pandemic. Therefore, there is a necessity for fair working hours to balance the well-being of medical workers and the needs of the health service (Yavorovsky et al, 2020).…”
mentioning
confidence: 99%
“…Brief instructions on the use of personal protective equipment are also included. Yavorovsky et al (2020) investigated medical personnel's hygiene and occupational safety under overcoming the pandemic COVID-19. The authors assessed the working conditions of medical staff and identified the main risks associated with COVID-19.…”
mentioning
confidence: 99%