2018
DOI: 10.11648/j.ajap.20180701.11
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Stimulation of Cognitive Functions in University Students with Obsessive Compulsive Disorder Using Captain’s Log Computerized Cognitive Training Program

Abstract: The Obsessive Compulsive Disorder (OCD) has significant implications for quality of life of a person. This study proposes the use of a cognitive stimulation program (Captain´s Log Cognitive Training) to improve the cognitive deficits produced by this disorder. Ten university students with OCD were randomly selected; 4 of them (control group) received psychiatric and pharmacological treatment, and six students (experimental group) received training using a computer program that stimulated the cognitive deficits… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
1
0
1

Year Published

2018
2018
2021
2021

Publication Types

Select...
2

Relationship

0
2

Authors

Journals

citations
Cited by 2 publications
(2 citation statements)
references
References 15 publications
(15 reference statements)
0
1
0
1
Order By: Relevance
“…In a more recent study, Alvarez, Yépez, Jurado, Guerrero & Petra [29] demonstrated that Captain´s Log Cognitive Training program helped to improve the intellectual performance of patients who suffered from Obsessive Compulsive Disorder (OCD), reflected in higher cognitive flexibility, processing speed, reasoning, and intellectual quotient.…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 99%
“…In a more recent study, Alvarez, Yépez, Jurado, Guerrero & Petra [29] demonstrated that Captain´s Log Cognitive Training program helped to improve the intellectual performance of patients who suffered from Obsessive Compulsive Disorder (OCD), reflected in higher cognitive flexibility, processing speed, reasoning, and intellectual quotient.…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 99%
“…‫ـس‬ ‫کارتـ‬ . )28( ‫ـود‬ ‫شـ‬ ‫ـاب‬ ‫انتخـ‬ ‫ـواه‬ ‫دلخـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫ـواری‬ ‫دشـ‬ ‫ـطوح‬ ‫سـ‬ ‫ـات‬ ‫مطالعـ‬ ‫ـی‬ ‫بررسـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫ـود‬ ‫خـ‬ ‫ـز‬ ‫متاآنالیـ‬ ‫ـۀ‬ ‫مطالعـ‬ ‫در‬ ‫ـکاران‬ ‫همـ‬ ‫و‬ ‫کاپیتــان‬ ‫بازتوانــی‬ ‫برنامــه‬ ‫اســتفاده‬ ‫زمینــۀ‬ ‫در‬ ‫شــده‬ ‫انجــام‬ ‫توجــه‬ ‫نقــص‬ ‫فعالــی/‬ ‫بیــش‬ ‫اختــالل‬ ‫بــه‬ ‫مبتالیــان‬ ‫در‬ ‫الگ‬ ‫ـه‬ ‫برنامـ‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫ـی‬ ‫اثربخشـ‬ ‫از‬ ‫ـی‬ ‫حاکـ‬ ‫ـا‬ ‫هـ‬ ‫آن‬ ‫ـۀ‬ ‫یافتـ‬ . )29( ‫ـد‬ ‫پرداختنـ‬ ‫ـون‬ ‫همچـ‬ ‫ـراد‬ ‫افـ‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫در‬ ‫ـف‬ ‫مختلـ‬ ‫ـکالت‬ ‫مشـ‬ ‫ـش‬ ‫کاهـ‬ ‫در‬ ‫ـی‬ ‫بازتوانـ‬ ‫بهبــود‬ ‫و‬ ‫خــواب‬ ‫اختــالل‬ ‫و‬ ‫هیجانــی‬ ‫و‬ ‫رفتــاری‬ ‫مشــکالت‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫ـار‬ ‫اعتبـ‬ ‫و‬ ‫ـی‬ ‫روایـ‬ ‫ـر‬ ‫بـ‬ ‫دال‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫ـه‬ ‫کـ‬ ‫ـود‬ ‫بـ‬ ‫ـناختی‬ ‫شـ‬ ‫ـرد‬ ‫عملکـ‬ ‫مســئولین‬ ‫بــا‬ ‫ابتــدا‬ ‫در‬ ‫پژوهــش،‬ ‫اجــرای‬ ‫بــرای‬ ‫اســت.‬ ‫ابــزار‬ ‫الزم‬ ‫هــای‬ ‫هماهنگی‬ ‫شــیراز‬ ‫ارمغــان‬ ‫روان‬ ‫اعصــاب‬ ‫کلینیــک‬ ‫ـه/‬ ‫توجـ‬ ‫ـص‬ ‫نقـ‬ ‫ـالل‬ ‫اختـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫ـال‬ ‫مبتـ‬ ‫ـودکان‬ ‫کـ‬ ‫و‬ ‫ـد‬ ‫آمـ‬ ‫ـل‬ ‫عمـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫بــر‬ ‫تاکیــد‬ ‫بــا‬ ‫گرفتنــد.‬ ‫قــرار‬ ‫شناســایی‬ ‫هــدف‬ ‫فعالــی‬ ‫بیش‬ ‫ـک‬ ‫کلینیـ‬ ‫ـئولین‬ ‫مسـ‬ ‫ـت‬ ‫رضایـ‬ ‫ـا‬ ‫تـ‬ ‫ـد‬ ‫شـ‬ ‫ـعی‬ ‫سـ‬ ‫ـوع،‬ ‫موضـ‬ ‫ـرورت‬ ‫ضـ‬ ‫پــس‬ ‫شــود.‬ ‫جلــب‬ ‫همــکاری‬ ‫بــرای‬ ‫ـودکان‬ ‫کـ‬ ‫ایــن‬ ‫والدیــن‬ ‫و‬ ‫نامــه‬ ‫رضایت‬ ‫فــرم‬ ‫هــا‬ ‫آزمودنی‬ ‫هــای‬ ‫خانواده‬ ‫تمــام‬ ‫بــه‬ ‫آن‬ ‫از‬ ‫کــودکان‬ ‫حضــور‬ ‫به‬ ‫نســبت‬ ‫را‬ ‫خــود‬ ‫موافقــت‬ ‫تــا‬ ‫شــد‬ ‫داده‬ ‫ـال‬ ‫مبتـ‬ ‫ـودکان‬ ‫کـ‬ ‫ـه‬ ‫ادامـ‬ ‫در‬ ‫ـد.‬ ‫کننـ‬ ‫ـالم‬ ‫اعـ‬ ‫ـش‬ ‫پژوهـ‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫در‬ ‫ـود‬ ‫خـ‬ ‫ـر‬ ‫نظـ‬ ‫و‬ ‫ـه‬ ‫یافتـ‬ ‫ـاختار‬ ‫سـ‬ ‫ـۀ‬ ‫مصاحبـ‬ ‫ـاس‬ ‫اسـ‬ ‫ـر‬ ‫بـ‬ ‫ـالل‬ ‫اختـ‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫ایــن‬ ‫از‬ ‫و‬ ‫گرفتنــد‬ ‫قــرار‬ ‫شناســایی‬ ‫مــورد‬ ‫پزشــک‬ ‫روان‬ ‫یــک‬ ‫ـروج‬ ‫خـ‬ ‫و‬ ‫ورود‬ ‫ـای‬ ‫هـ‬ ‫مالك‬ ‫ـاس‬ ‫اسـ‬ ‫ـر‬ ‫بـ‬ ‫ـودك‬ ‫کـ‬ 30 ‫ـداد‬ ‫تعـ‬ ‫ـن،‬ ‫بیـ‬ ‫جایگزیــن‬ ‫کنتــرل‬ ‫و‬ ‫آزمایــش‬ ‫گــروه‬ ‫در‬ ‫و‬ ‫انتخــاب‬ ‫پژوهــش‬ ‫آزمایــش‬ ‫گــروه‬ ‫روی‬ ‫شــناختی‬ ‫بازتوانــی‬ ‫آن،‬ ‫از‬ ‫بعــد‬ ‫شــدند.‬ ‫و‬ ‫ـه)‬ ‫دقیقـ‬ ‫ـه04‬ ‫جلسـ‬ ‫ـر‬ ‫(هـ‬ ‫ـه‬ ‫جلسـ‬ 20 ‫ـی‬ ‫طـ‬ ‫ـردی،‬ ‫فـ‬ ‫ـورت‬ ‫صـ‬ ‫به‬ ‫آورده‬ 1 ‫ـدول‬ ‫جـ‬ ‫در‬ ‫آن‬ ‫ـکل‬ ‫پروتـ‬ ‫ـه‬ ‫کـ‬ ‫ـد‬ ‫شـ‬ ‫ـرا‬ ‫اجـ‬ ‫ـه‬ ‫هفتـ‬ ‫در‬ ‫ـار‬ ‫بـ‬ 5 ‫ـی‬ ‫چگونگـ‬ ‫ـر‬ ‫درمانگـ‬ ‫ـه،‬ ‫مرحلـ‬ ‫ـر‬ ‫هـ‬ ‫ـرای‬ ‫اجـ‬ ‫از‬ ‫ـل‬ ‫قبـ‬ ‫ـت.‬ ‫اسـ‬ ‫ـده‬ ‫شـ‬ ‫اجــرا‬ ‫طــی‬ ‫و‬ ‫داده‬ ‫توضیــح‬ ‫آزمودنــی‬ ‫بــرای‬ ‫را‬ ‫بــازی‬ ‫اجــرای‬ ‫ـن‬ ‫ایـ‬ ‫در‬ ‫ـرد.‬ ‫کـ‬ ‫می‬ ‫ـویق‬ ‫تشـ‬ ‫ـل‬ ‫مراحـ‬ ‫ـردن‬ ‫کـ‬ ‫ـل‬ ‫کامـ‬ ‫ـه‬ ‫بـ‬ ‫را‬ ‫ـا‬ ‫هـ‬ ‫آن‬ ‫و‬ ‫نکردنــد‬ ‫دریافــت‬ ‫ای‬ ‫مداخلــه‬ ‫هیــج‬ ‫کنتــرل‬ ‫گــروه‬ ‫حیــن‬ ‫اتمــام‬ ‫از‬ ‫بعــد‬ ‫هــا‬ ‫بازی‬ ‫ایــن‬ ‫اخالقــی‬ ‫اصــول‬ ‫رعایــت‬ ‫جهــت‬ ‫ـرج‬ ‫بـ‬ ‫ـون‬ ‫آزمـ‬ ‫ـد.‬ ‫شـ‬ ‫ـام‬ ‫انجـ‬ ‫ـز‬ ‫نیـ‬ ‫ـرل‬ ‫کنتـ‬ ‫ـروه‬ ‫گـ‬ ‫ـرای‬ ‫بـ‬ ‫ـش‬ ‫پژوهـ‬ ‫مرحلــۀ‬ ‫در‬ ‫گــروه‬ ‫دو‬ ‫هــر‬ ‫بــرای‬ ‫اســنپ‬ ‫مقیــاس‬ ‫و‬ ‫لنــدن‬ ‫حاضــر‬ ‫مطالعــۀ‬ ‫در‬ ‫شــد.‬ ‫انجــام‬ ‫آزمــون‬ ‫پس‬ ‫و‬ ‫آزمــون‬ ‫پیش‬ ‫دو‬ ‫ـی‬ ‫خـ‬ ‫ـون‬ ‫آزمـ‬ ، ‫ـاری‪t‬‬ ‫آمـ‬ ‫ـون‬ ‫آزمـ‬ ‫از‬ ‫ـا‬ ‫هـ‬ ‫داده‬ ‫ـل‬ ‫تحلیـ‬ ‫ـور‬ ‫منظـ‬ ‫به‬ ‫نــرم‬ ‫قالــب‬ ‫در‬ ‫متغیــری‬ ‫چنــد‬ ‫کوواریانــس‬ ‫تحلیــل‬ ‫آزمــون‬ ‫و‬ ‫شــد.‬ ‫اســتفاده‬ 0/05 ‫ســطح‬ ‫در‬ ‫و‬ 19 ‫نســخه‬ SPSS ‫افــزار‬…”
unclassified