2017
DOI: 10.1556/650.2017.30939
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Szemfelszíni laphám-neoplasia

Abstract: Jelen összefoglalóban a szemfelszíni laphám-neoplasiáról való ismereteket összegzik a szerzők, beleértve ezen daganattípus epidemiológiáját, etiológiáját, patológiáját, klinikai megjelenését és kezelését. A conjunctivalis intraepithelialis neoplasiával és az invazív laphámrákkal kapcsolatos közleményeket tekintették át a szerzők néhány saját eset bemutatásával, amelyek alapján olyan alapvető írást szeretnének közölni, amely részletesen taglalja és bemutatja jelenlegi ismereteinket a szemfelszíni laphám-neoplas… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
1
0

Year Published

2020
2020
2020
2020

Publication Types

Select...
1

Relationship

0
1

Authors

Journals

citations
Cited by 1 publication
(1 citation statement)
references
References 45 publications
0
1
0
Order By: Relevance
“…HPV is a double-stranded DNA virus that eats squamous epithelium and can cause proliferative lesions [ 9 ], papilloma, and squamous cell verrucous lesions [ 10 , 11 ]. Various studies have found that HPV infection significantly increases the risk of esophageal cancer [ 12 , 13 ].…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 99%
“…HPV is a double-stranded DNA virus that eats squamous epithelium and can cause proliferative lesions [ 9 ], papilloma, and squamous cell verrucous lesions [ 10 , 11 ]. Various studies have found that HPV infection significantly increases the risk of esophageal cancer [ 12 , 13 ].…”
Section: Introductionmentioning
confidence: 99%