2016
DOI: 10.4274/tdd.2810
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Experience of a Hair Disease Unit: Analysis of 1.617 Cases

Abstract: Amaç: Ülkemizde saç hastalıkları başvurularına ait tanımlayıcı veriler oldukça azdır. Bu çalışmada, mezuniyet öncesi ve sonrası eğitim programlarının oluşturulmasına katkı sağlayacağı düşüncesiyle, bölgemizde gözlenen saç hastalıkları hakkında bilgi sahibi olmak, ünitemize başvuran hastaların özelliklerini tanımlamak ve saç hastalıklarında tanısal yaklaşıma katkı sağlayabilecek verileri belirlemek amaçlanmıştır. Yöntemler: Tanımlayıcı epidemiyolojik çalışmamızda, üniversitemiz Saç Hastalıkları Ünitesi'ne Mayıs… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
1

Citation Types

0
1
0

Year Published

2019
2019
2023
2023

Publication Types

Select...
4

Relationship

1
3

Authors

Journals

citations
Cited by 4 publications
(1 citation statement)
references
References 5 publications
0
1
0
Order By: Relevance
“…Specific definitions used in this study are shown in Supplementary Material 2 (available via Mendeley at https://doi.org/10.17632/hn65fjkpzw.1 ) regarding AIBDs. 6 , 7 …”
Section: Methodsmentioning
confidence: 99%
“…Specific definitions used in this study are shown in Supplementary Material 2 (available via Mendeley at https://doi.org/10.17632/hn65fjkpzw.1 ) regarding AIBDs. 6 , 7 …”
Section: Methodsmentioning
confidence: 99%