2020
DOI: 10.15587/1729-4061.2020.204068
|View full text |Cite
|
Sign up to set email alerts
|

Improving energy indicators of the charging station for electric vehicles based on a three-level active rectifier

Abstract: Запропоновано нову структуру зарядної станції для електромобілів, що розроблена на базі трифазного трансформатора та трирівневого активного чотириквадрантного випрямляча з корекцією коефіцієнта потужності. Описано параметри запропонованої структури зарядної станції, представлено параметри схеми заміщення акумуляторного відсіку електромобіля Tesla model S, яку приведено до однієї еквівалентної батареї. Описано метод швидкого заряду батареї постійним струмом і постійною напругою CC-CV, при якому забезпечується б… Show more

Help me understand this report

Search citation statements

Order By: Relevance

Paper Sections

Select...
2
1
1
1

Citation Types

0
3
0
2

Year Published

2020
2020
2024
2024

Publication Types

Select...
5
4

Relationship

0
9

Authors

Journals

citations
Cited by 13 publications
(5 citation statements)
references
References 35 publications
0
3
0
2
Order By: Relevance
“…В роботі [10] запропоновано схему зарядної станції електромобілів, що працює від Транспортна інфраструктура, розвиток мережі зарядних станцій для екомобілів. Інформаційно-комунікаційні технології на транспорті 63 Автомобіль і електроніка.…”
Section: аналіз публікаційunclassified
“…В роботі [10] запропоновано схему зарядної станції електромобілів, що працює від Транспортна інфраструктура, розвиток мережі зарядних станцій для екомобілів. Інформаційно-комунікаційні технології на транспорті 63 Автомобіль і електроніка.…”
Section: аналіз публікаційunclassified
“…При цьому для роботи в режимі силового активного фільтра необхідною умовою стабільної роботи є необхідність підтримки напруги на сонячних батареях вище амплітудного значення лінійної напруги електричної мережі [17,18].…”
Section: рис 4 система виробництва електроенергії «сонячні панеліunclassified
“…The equations were solved with the Runge-Kutta method in MathCad software [20][21][22][23]. The starting conditions were made equal to zero [24][25][26][27][28]. The results of the research showed that acceleration to the first section of the flat wagon from force application was 27.7 m/s 2 , and it was 24.4 m/s 2 to the second section (Figure 3).…”
Section: Presentation Of the Basic Materials Of The Articlementioning
confidence: 99%
“…Based on the calc ducted for the case of the maximum possible loading of the tank shell acco the authors obtained the following values: The equations were solved with the Runge-Kutta method in MathCad s 23]. The starting conditions were made equal to zero [24][25][26][27][28]. The results of showed that acceleration to the first section of the flat wagon from force app 27.7 m/s², and it was 24.4 m/s 2 to the second section (Figure 3).…”
Section: Presentation Of the Basic Materials Of The Articlementioning
confidence: 99%